Brýle RUDY PROJECT Propulse ( Multilaser Red)

Foto NYNÍ
VÝHODNĚJI
Velikost Barva Cena vč. DPH
charcoal matte Skladem (1 ks) 2 311
Nákupem získáte: 750

Vaše cena: 2 311

včetně DPH
Termín dodání (platba kartou/na dobírku): V úterý 30.04.2024
RUDY PROJECT

RUDY PROJECT Propulse charcoal matte/RP optics Multilaser Red
SP623838-0000

Propulse je model brýlí speciálně navržený pro běh: díky své ultralehké tvarové geometrii poskytuje model Propulse perfektní a přirozenou kompresi bez jakéhokoli nepříjemného tlaku na hlavu. Výsledkem jsou velmi pohodlné a stabilní brýle s patentovanými Hi-Grip integrovanými koncovkami stranic, masivními ventilačními otvory rámu, čoček a stranice účinně zabraňující zamlžení. Extra široké čočky nabízejí zvýšenou ochranu zraku a minimalizují tak riziko slezení, zároveň nabízejí hluboké zorné pole.



Čočky : RP Optics Multilaser Red



RP OPTICS:
Pro zvláštní světelné podmínky nabízí Rudy Project technicky vyspělé speciální čočky s vysokou vizuální kvalitou přizpůsobené vašim potřebám.
Různé čočky vám umožní hrát a vynikat v jakýchkoli světelných nebo atmosférických podmínkách, se kterými se můžete setkat.
RP Optics je filozofie designu, jejímž cílem je zlepšit vizuální výkon a ochranu očí pomocí selektivních čoček s vysokým optickým a mechanickým výkonem v kombinaci s nejpokročilejšími technologiemi a vědeckými aplikacemi.
Náš program čoček má vlastnosti společné všem typům čoček, jako je úplná neutralizace ultrafialového záření až do 400 nm (ochrana UV 400) a zachovává integritu barev i s tmavými filtry.
Jsme přesvědčeni, že nestačí chránit oči před nebezpečným zářením a vnějšími činiteli. Důležité je také zlepšit zrakovou ostrost a minimalizovat zkreslení a zároveň nabídnout vysoce kvalitní optiku vhodnou pro sport.
V některých extrémních podmínkách se sportovec musí spoléhat na technologie ke zvýšení výkonu a minimalizaci rušivých vlivů.

Scenérie:








Sport:
Silniční kolo - MTB - Triatlon - Běh - Zimní sporty - Plážové sporty


VYLEPŠENÁ KONTROLA VĚTRÁNÍ
Všechny čočky Rudy Project určené pro běhání mají zcela nový ovladač větrání, který zvyšuje ventilaci, minimalizuje tak riziko zamlžení a urychluje proces odpařování potu.



ULTRALEHKÁ GEOMETRIE VÝPLNĚ
Tvar výplně modelu Propulse je navržen tak, aby se dokonale a přitom přirozeně přizpůsobil tvaru hlavy, skvěle padne a to i bez nepříjemného tlaku na hlavu. Výsledkem je zvýšené pohodlí a zlepšená stabilita.



Specifikace:
Barva rámu: šedá CHARCOAL matná
Materiál čoček: POlykarbonát
Barva čoček: Multilaser RED

VLT propustnost světla : 15 %
VLT je míra, která určuje procento světla procházející skrz zorník a dopadající na oči.

Kategorie slunečního filtru: 3
Rozměry rámu: 75-11-126
Látkový obal Rudyproject ZDARMA.

MATERIÁL ZORNÍKŮ : Polykarbonát
MOŽNOST DIOPTRICKÉHO KLIPU : ano
NASTAVITELNÝ NOSNÍK : ano
NASTAVITELNÉ BOČNICE: ano
VÁHA BRÝLÍ : 26 gr
MOŽNOST VÝMĚNY ZORNÍKŮ : ano

Technická data Rudy Project Propulse
Šířka čočky: 75 mm
Výška čočky: 45 mm
Délka ramene: 126 mm



VÝZKUM A VÝVOJ
Technologie a pokročilá věda jsou srdcem Rudy Project.
Od roku 1985 všechny produkty Rudy Project mistrně kombinují špičkovou technologii a esteticky zpracovaný design spolu s italským stylem a důrazem na detail, aby vytvořily jedny z nejlepších brýlí na světě, hi -technologická řešení.
Návrháři používají nejkvalitnější materiály a výrobní techniky k vytvoření lehkých, pohodlných a vysoce funkčních brýlí.
Sportovci jsou jádrem dědictví a poslání Rudy Project. Výrobky nosí a testují denně po celém světě tisíce špičkových sportovců

BEZPEČNOSTNÍ PROJEKT
Rudy Project je přední jméno ve výzkumu a vývoji plně pokročilých přileb a slunečních brýlí pro kompletní ochranu proti pádu. Zavázali se se poskytovat špičkovou bezpečnost prostřednictvím integrovaných pantů a měkkých, termoplastických elastomerů, které zabraňují zranění v případě pádů, nárazů a kolizí.














































Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

Brýle RUDY PROJECT Propulse ( Multilaser Red)

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny