Hlasujte v anketě ShopRoku 2018 Hlasujte v anketě ShopRoku 2018
  • Úvod
  • Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Firma CYKLODISKONT s.r.o., se sídlem Zborovská 1074/30, 150 00 Praha 5 (dále jen „správce“) je správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“)

Shromažďované osobní údaje

Firma CYKLODISKONT s.r.o. jako online prodejce sportovních potřeb shromažďuje následující osobní údaje pro účely vyřízení Vaší internetové objednávky, uzavření smlouvy, poskytování služeb a produktů, informací o dopravě a doručení zboží, pro případ reklamace či výměny zboží, případně informací, které od nás žádáte a které nám při sjednání Vaší online objednávky sami poskytnete:

  • Jméno a příjmení
  • Fakturační a doručovací adresa
  • Telefonní a e-mailový kontakt

Pokud nám pro vyřízení Vaší objednávky zboží nebo služeb sdělíte Vaše osobní údaje, můžete si být jisti, že je použijeme pouze pro zajištění a udržování kontaktu mezi Vaší osobou, naší společností a přepravcem, kterého jste si při sjednání objednávky v naší aplikaci vybrali jako zprostředkovatele přepravy (Česká pošta, DPD, Uloženka). Firma CYKLODISKONT s.r.o. neposkytne ani žádným jiným způsobem nepředá Vaše osobní údaje jinému subjektu.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen s těmito podmínkami ochrany osobních údajů, a že je v tomto rozsahu přijímáte.

Doba uchování osobních údajů

Vaše osobní údaje si neponecháme déle, než je nezbytné. Konkrétní doba závisí na několika podstatných faktorech:

  • Zda existuje právní (regulační) důvod pro jejich uchování (např. plnění ze smlouvy, plnění ze záruk, apod.), zkráceně proč je shromažďujeme
  • Jaké je jejich stáří, neboli doba nezbytná k výkonu práv a povinností vyplývající ze smluvního vztahu.

Všeobecně lze říci, že data jsou z výše popsaných důvodů shromažďována na dobu přibližně 3 let, nebo do doby než zákazník sám písemně požádá o vymazání svých dat z naší databáze. Pokud si přejete svá data smazat, zašlete nám prosím Vaši žádost doporučeným dopisem na adresu firmy CYKLODISKONT s.r.o., skladový areál čp. 41, 517 72 Vysoký Újezd. K výmazu dat dojte neprodleně, nejpozději však do 15 dnů od doručení Vaší žádosti. 

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Firma CYKLODISKONT s.r.o. se zavazuje k ochraně a zabezpečení Vašich osobních údajů. Abychom uchovali údaje v bezpečí, používáme množství počítačových zabezpečovacích postupů, technologií a fyzických kontrol k tomu, abychom ochránili Vaše osobní údaje před neoprávněným zneužitím. Přístup udělujeme pouze našim zaměstnancům, kteří jej potřebují, aby mohli k Vaší plné spokojenosti vyřídit Vaši objednávku. Zatímco podnikáme příslušná organizační a technická opatření, je nutné vzít na vědomí, že nemůžeme zaručit bezpečnost osobních údajů, které nám odesíláte prostřednictvím sítě internet.

Přístup k osobním údajům registrovaných uživatelů

V případě, že jste si registrací vytvořili zákaznický účet na e-shopu www.cyklodiskont.cz, máte možnost Vaše osobní údaje kdykoli prohlížet a aktualizovat ve Vašem uživatelském profilu. Dále máte možnost nám sdělit, zda chcete získávat informace o našich produktech nebo službách. Poskytujeme Vám také možnost v profilu změnit, zda si již nepřejete dostávat od nás nevyžádané e-maily nebo sms pro přímý marketing a uděláme vše, abychom takové žádosti respektovali.

Vaše práva v souladu s nařízením GDPR

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
  • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
  • právo odvolat souhlas se zpracováním v písemné formě doručené doporučeně na adresu správce osobních údajů (doporučená forma doručení písemnosti, aby se minimalizovalo riziko zneužití).
  • podání stížnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů. V tomto případě bychom rádi dostali příležitost vyřešit Vaše případné stížnosti či námitky ke zlepšení našich služeb, nicméně máte právo si stěžovat přímo Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. +420 234 665 111, email posta@uoou.cz, www.uoou.cz   

Cookies

Při procházení našich webových stránek www.cyklodiskont.cz zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby. Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě Vašeho souhlasu. Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. 

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Firma CYKLODISKONT s.r.o. získává Váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti a jejich následným zpracováním dle Vašich dispozic sjednaných na našich webových stránkách. Jestliže se rozhodnete poskytnout nám osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat Vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem poskytnout Vám, jako našemu váženému zákazníkovi, nejlepší služby. 

Provozovatel webových stránek:

CYKLODISKONT s.r.o., se sídlem Zborovská 1074/30, 150 00 Praha 5

skladový areál čp. 41, 517 72 Vysoký Újezd

IČO: 04720253

DIČ: CZ04720253

Tel.: 602 422 268

E-mail: info@cyklodiskont.cz

Kategorie
Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro
Youtube
Hodnocení obchodu na Zboží.cz
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny