Roeckl® Ivory

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
ROECKL

Roeckl® Ivory 103253-0050 grey
Roeckl je tradiční německá rukavičkářská značka. Firma byla založena již v roce 1839 v Mnichově, kde dodnes sídlí a je vedena již šestou generací rodiny Roeckl. Firma vlastní několik desítek výrobních patentů a představuje absolutní špičku v oboru, kterou ocení všichni, kdo hledají prvotřídní kvalitu. Český sportovní fanoušek bude znát Roeckl hlavně ze zimních sportů, kde Roeckl je například i jedním ze sponzorů České biatlonové federace.

Specialista na silniční kolo IVORY s mírně prodlouženým střihem je perfektní kombinací sportovního střihu a pohodlí. Je to eso v nabídce, má sofistikovaný design nasunutí na zápěstí bez zapínání.
Obzvláště elastický lem je kombinován s měkkou dvouvrstvou vložkou Lycra. Rukavice s krátkými prsty se snadno nasazují, těsně obepínají zápěstí a přesto dobře přiléhají. Ergonomické polstrování na dlani a v oblasti mezi palcem a ukazováčkem pomocí obzvláště tenkého a odolného tlumicího materiálu technologie XRD® poskytuje velké pohodlí při dlouhých jízdách i v nerovném terénu.
Hmatatelný, odolný syntetický semiš DURASENSE s technologií ALL-WEATHER-GRIP zaručuje dokonalé uchopení řídítek, ať už v suchém nebo vlhkém počasí.
Vzhledem k tomu, že cesta se obvykle ztěžuje při ošklivých stoupáních a intenzivních sprintech, velké štěrbiny AIR-FLOW-SYSTEM optimalizují ventilaci na dlani a Micro Mesh s regulací teploty na hřbetní straně zajišťuje cirkulaci čerstvého vzduchu. Tento balíček předností je doplněn měkkým palcem pro otírání potu, praktickým PULL OFF SYSTÉMEM na snadné stahování rukavic a reflexními designovými prvky pro sportovní vzhled.

Technologie:
XRD® - obzvláště tenký, prodyšný a odolný tlumící materiál, díky kterému se ruce cítí znatelně méně unavené.
- all weather grip - vysoce funkční design dlaně pro optimální přilnavost na mokrém i suchém
- air-flow-system - Chlazení odpařováním - vysoce účinné odvětrávání díky perforovanému polstrování.
- comfort innovation - efektivní polstrování ohbí palce vyrobené z Flex pěny - zvýšení komfortu pro cyklistiku a běžecké lyžování.Exklusivní a právně chráněné Roecklem.
- ergonomic cut - ergonomicky navržené gelové polštářky na dlani. Chrání citlivé nervy umístěné v dlani ruky.
- reflective design - rukavice obsahují odrazové materiály pro větší viditelnost.
- Pull Off System® - patentovaná gelová poutka na spodní straně prstů, kterými se dají rukavice pohodlně stáhnout z ruky.

Výplně na dlani jsou umístěny
do tvaru číslice 7, kopírují tak karpální tunely v dlani
a zabraňují jejich namáhání.
Všechny modely rukavic Roeckl je možné prát ve 30°C, nelze používat změkčovače a sušičku.

Art.No: 10-103253
barevná varianta : grey (0050)








Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

Roeckl® Ivory

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny