Roeckl® Ischia

Foto NYNÍ
VÝHODNĚJI
Velikost Barva Cena vč. DPH
555 monaco blue Skladem (1 ks) 881
Nákupem získáte: 250

Vaše cena: 881

včetně DPH
Termín dodání (platba kartou/na dobírku): Ve čtvrtek 04.04.2024
ROECKL
Roeckl® Ischia 3103-266 monaco blue
Roeckl
je tradiční německá rukavičkářská značka.
Firma byla založena již v roce 1839 v Mnichově, kde dodnes sídlí a je vedena již šestou generací rodiny Roeckl. Firma vlastní několik desítek výrobních patentů a představuje absolutní špičku v oboru, kterou ocení všichni, kdo hledají prvotřídní kvalitu. Český sportovní fanoušek bude znát Roeckl hlavně ze zimních sportů, kde Roeckl je například i jedním ze sponzorů České biatlonové federace.

Třpyt na pružném, měkkém hřbetu je tím, co zaujme jako první při pohledu na ISCHIA od ROECKL SPORTS - nenápadný za denního světla, mnoho malých pixelových prvků vytváří chladný vzhled, když je vystaven světlu ve tmě.
Tato trendy rukavice s krátkými prsty se navíc v nadcházejícím létě osvědčí jako funkční univerzál pro všechny druhy cyklistických dobrodružství.
Důvodem je jeho vysoký komfort nošení díky robustnímu DURADERO materiálu na ergonomicky řezané dlani včetně protiskluzového SILICONE-GRIP.
Tlumení polstrováním GEL-TECHNOLOGY a exkluzivní COMFORT-INNOVATION-polstrování na prohnutí palce citlivé na tlak, které je při jízdě na kole silně namáháno. Díky tomu jsou ruce znatelně méně unavené - skutečný přínos, zvláště když jste na kole mnoho hodin na dlouhých cyklistických výletech. Některé další chytré detaily: SYSTÉM PULL OFF mnohem snáze sundává rukavice jedním rychlým pohybem a pohodlně měkký a extra velký palec s měkkým potítkem slouží k setření potu při namáhavých jízdách. A konečně, snadné uzavření, které splývá do manžety bez švu, spolehlivě zajistí rukavici kolem zápěstí.

- silikone grip - maximální přilnavost dlaně díky silikonovému povlaku
- duradero - odolný a pohodlný syntetický semiš
- comfort innovation - efektivní polstrování ohbí palce vyrobené z Flex pěny - nápadné zvýšení komfortu pro cyklistiku a běžecké lyžování.Exklusivní a právně chráněné Roecklem.
- reflective design - rukavice obsahují odrazové materiály pro větší viditelnost.
- Pull off system - exkluzivní systém stahování pro snadné odstranění rukavic z vašich rukou.
- ergonomic cut - zvláště anatomický design dlaně. Nabízí velmi účinnou ochranu nervů dlaně.Ergonomicky cenné.
- gel technology - extrémní silikonový gel absorbující vibrace.

Gelové výplně na dlani jsou umístěny do tvaru číslice 7, kopírují tak karpální tunely v dlani a zabraňují jejich namáhání.

Všechny modely rukavic Roeckl je možné prát ve 30°C, nelze používat změkčovače a sušičku.

barevná varianta : monaco blue (555)



Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

Roeckl® Ischia

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny