Roeckl® Belluno

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
ROECKL

Roeckl® Belluno 110011-9510 black/fresh blue
Roeckl je tradiční německá rukavičkářská značka. Firma byla založena již v roce 1839 v Mnichově, kde dodnes sídlí a je vedena již šestou generací rodiny Roeckl. Firma vlastní několik desítek výrobních patentů a představuje absolutní špičku v oboru, kterou ocení všichni, kdo hledají prvotřídní kvalitu. Český sportovní fanoušek bude znát Roeckl hlavně ze zimních sportů, kde Roeckl je například i jedním ze sponzorů České biatlonové federace.

První, čeho si na BELLUNO všimnete, je jeho poutavý vzhled: velkoplošná ražba (tepelný tisk), která se odvážně táhne přes hřbet vyrobený z matného elastického nylonu směrem k ukazováčku. S touto krátkoprstou cyklistickou rukavicí tedy ROECKL SPORTS vysílá velmi jasný vzkaz: Vpřed! Skvělý komfort nošení BELLUNO je dán dlaní vyrobenou z robustního syntetického semiše DURADERO a vylepšenou protiskluzovou SILICONE-GRIP pro spolehlivé uchopení řídítek. Ergonomicky konstruované polstrování FLEX-FOAM spolu s patentovanou, bezešvou vycpávkou ROECKL COMFORT-INNOVATION mezi palcem a ukazováčkem poskytují vašim rukám optimální podporu a zabraňují únavě, zejména na dlouhých túrách nebo v nerovném terénu. Široký froté palec je vhodný pro utírání potu z obličeje při náročné jízdě nebo v horkém letním počasí. Pohodlný PULL OFF SYSTEM na prsteníčku a ukazováčku usnadňuje sundání rukavic jedním rychlým pohybem. Další vlastnosti: klasický suchý zip pod dlaní pro dokonalé uchycení kolem zápěstí a logo ROECKL jako reflexní designový prvek.

Hřbet : Nylon Matt
Dlaň : DURADERO (odolný a pohodlný syntetický semiš)

Technologie:
- flex foam - vysoce kvalitní PU měkká pěna absorbující nárazy a vibrace.
Chrání citlivé nervy umístěné v dlani ruky.

- comfort innovation - efektivní polstrování ohbí palce vyrobené z Flex pěny - zvýšení komfortu pro cyklistiku a běžecké lyžování.Exklusivní a právně chráněné Roecklem.
- reflective design - rukavice obsahují odrazové materiály pro větší viditelnost.
- Pull Off System® - patentovaná gelová poutka na spodní straně prstů, kterými se dají rukavice pohodlně stáhnout z ruky.
- silikone grip - maximální přilnavost dlaně díky silikonovému potahu

Výplně na dlani jsou umístěny
do tvaru číslice 7, kopírují tak karpální tunely v dlani a zabraňují jejich namáhání.
Všechny modely rukavic Roeckl je možné prát ve 30°C, nelze používat změkčovače a sušičku.

Art.No: 10-110011
barevná varianta : black/fresh blue (9510)






Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

Roeckl® Belluno

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny