dětské rukavice Roeckl® Tenno

Foto NYNÍ
VÝHODNĚJI
Velikost Barva Cena vč. DPH
0999 black Skladem (2 ks) 356

Vaše cena: 356

včetně DPH
Termín dodání (platba kartou/na dobírku): V pondělí 01.04.2024
ROECKL
Roeckl® Tenno 105324-0999 black
Roeckl je tradiční německá rukavičkářská značka. Firma byla založena již v roce 1839 v Mnichově, kde dodnes sídlí a je vedena již šestou generací rodiny Roeckl. Firma vlastní několik desítek výrobních patentů a představuje absolutní špičku v oboru, kterou ocení všichni, kdo hledají prvotřídní kvalitu. Český sportovní fanoušek bude znát Roeckl hlavně ze zimních sportů, kde Roeckl je například i jedním ze sponzorů České biatlonové federace.

Pohodlný model TENNO nadchne mladé cyklisty svými svěžími a trendy barvami a také skvělým střihem, speciálně vyvinutým s ohledem na specifickou anatomii dětských rukou a prstů. Pohodlně měkká a elastická Poly Lycra na hřbetní straně dodává dětem dobrou náladu a poskytuje hodně mobility. Dlaň je vyrobena z pružného syntetického semiše DURADERO pro bezpečné uchopení řídítek. Lehké pěnové polstrování na dlani znatelně zvyšuje jízdní komfort a zábavu. Díky praktickému zapínání lze rukavice během chvilky nasadit a vyrazit. Kvalitní pásek bezpečně a těsně obepíná zápěstí. Rychle otřete a získejte jasný výhled: Měkký froté palec dobře poslouží pro fyzicky náročná cyklistická dobrodružství - nebo pro deštěm potřísněné brýle na blátivých cestách - jako utěrka. Když už jsme u bahna: TENNO lze prát v pračce na 30° Celsia (86° Fahrenheita), stejně jako všechny ostatní cyklistické rukavice ROECKL SPORTS.

Hřbet : Poly lycra
Dlaň : Duradero

Všechny modely rukavic Roeckl je možné prát ve 30°C, nelze používat změkčovače a sušičku.
barevná varianta : black (0999)
Velikosti : 7 ( 11-12 let)







Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

dětské rukavice Roeckl® Tenno

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Všechny kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny