• Úvod
  • raw tyčinka NUTREND Raw Seeds bar 50g

raw tyčinka NUTREND Raw Seeds bar 50g

Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
NUTREND

NUTREND Raw Seeds bar 50g
Když se vezme to nejlepší z čerstvého a šťavnatého ovoce a přidají se k tomu křupavá semínka s obsahem prospěšných mastných kyselin, získáte lahodnou tyčinku, kterou si oblíbíte natolik, že ji budete nosit neustále při sobě.
Díky RAW technologii výroby je předpoklad zachování maximální hodnoty všech enzymů, vitamínů, minerálů z původních zdrojů. Obsažená semínka v tyčinkách RAW SEEDS BAR mají nízký obsah nasycených mastných kyselin a také jsou vhodným zdrojem rostlinné bílkoviny. RAW SEEDS BAR jsou bez konzervantů, s vysokým obsahem vlákniny, také bez aditiv a přidaných cukrů. Tyčinka RAW SEEDS BAR je přirozeně bezlepková a neobsahuje žádné mléčné složky.
Ovocné tyčinky s obsahem semínek, splňující podmínky RAW technologie výroby, které jsou ideálním zdrojem energie pro jakoukoliv aktivitu. Tyčinky jsou vyrobeny z přírodních surovin, bez použití tepelné úpravy.

- bez lepku
- bez konzerventů
- vysoký obsah vlákniny
- vegan
- přírodní energie
- bez přidaného cukru
- obohaceno o semínka

Příchutě:
- ANANAS + ZÁZVOR
- ŠVESTKA + GOJI
- FÍK + ČERNÝ JEŘÁB

Použití: po rozbalení je tyčinka určena k okamžité spotřebě.

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Vyrobeno bez tepelné úpravy.

RAW SEEDS BAR složení:
Ananas + zázvor
: sušené datle, sušený ananas 22 %, sušená jablka BIO, slunečnice loupaná, lněná semínka, chia semínka (Salvia hispanica), sušený zázvor 2 %, quinoa bílá, sezam. Může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu a pecek.
Švestka + goji: sušené datle, sušené švestky 20 % (švestky 99,5 %, slunečnicový olej), sušená jablka BIO, sušená kustovnice čínská (goji) 6 %, slunečnice loupaná, lněná semínka, chia semínka (Salvia hispanica), quinoa bílá, sezam. Může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu a pecek.
Fík + černý jeřáb: sušené datle, sušené fíky 30 %, sušený černý jeřáb (aronie) 15 %, slunečnice loupaná, lněná semínka, chia semínka (Salvia hispanica), quinoa bílá, sezam.


Značka NUTREND
Typ Raw seeds bar

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

raw tyčinka NUTREND Raw Seeds bar 50g

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny