• Úvod
  • ponožky NUTREND ENDURODRIVE 43-46

ponožky NUTREND ENDURODRIVE 43-46

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
NUTREND

Cyklistické ponožky NUTREND ENDURODRIVE
Ponožky Endurodrive jsou vyrobeny z polypropylenové příze s aktivními biogenními ionty stříbra (Ag+).Zabraňuje množení bakterií, virů a plísní a pomáhá eliminovat nepříjemný zápach.Perfektně odvádí pot, rychle schne a j oděruvzdorné.

ClimaWell je polypropylenové vlákno, které je charakteristické tím, že:
- perfektně odvádí pot
- rychle schne
- je příjemné na nošení
- je velmi oděruvzdorné
- díky stříbru implantovanému do jádra příze zabíjí nežádoucí bakterie a plísně vznikající při pocení na Vaší pokožce a udržuje mikroklima Vaší nohy v rovnováze.

Elastan

Elastická vlákna zajišťují pružnost ponožky. V základu můžeme dělit elastické materiály na ty, které používáme v lemu a v elastických páscích v ponožce, tedy všude tam, kde je potřeba kromě pružnosti zajistit i vyšší pevnost. Ve zbytku úpletu používáme jiný druh elastických vláken, aby byla zajištěna potřebná pružnost v celém úpletu, tzn. výrobek můžeme opakovaně prát a vytahovat na několikanásobek jeho délky bez poškození, kdy si i nadále udrží svůj původní tvar.

Polyamid (PAD)

Polyamid je jedno z uměle vyvinutých vláken. Je charakteristický vysokou odolností vůči oděru a tím pádem je vhodný k použití v citlivých částech úpletu k posílení jeho pevnosti.

Polypropylen (POP)

Polypropylen je velmi známé vlákno díky svým vlastnostem, které zaručují poměrně vysokou pevnost a rychlé schnutí. V současné době je jedním z hlavních vláken používaných k výrobě sportovního oblečení.




Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

ponožky NUTREND ENDURODRIVE 43-46

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny