• Úvod
  • plášť na elektrokola MITAS HOOK V69 LW+ST+RS

plášť na elektrokola MITAS HOOK V69 LW+ST+RS

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
MITAS-RUBENA
Plášť RUBENA 37-622 HOOK V69 LONGWAY STOP THORN
- s protiprůrazovou ochranou určen na krosová kola či elektrokola
- od českého výrobce Rubena = Mitas
- HOOK - univerzální dezén určen pro jízdu na nekvalitním a nezpevněném povrchu. Téměř hladká střední část dezénu zajišťuje menší valivý odpor při jízdě na silnici.
- tyto pláště Long Way lze doporučit pro elektrokola

- vlastnosti: zvýšená odolnost proti průrazu v koruně i boku; cca 2x delší životnost a odolnost ve srovnání s plášti Classic
- LONG WAY (LW) - Kostra: 29 TPI; bubnová technologie (OLT)
- bočnice: zesílený gumwall (GW); směs s vynikajícími dynamickými vlastnostmi
- patní výztuha: Vinuté ocelové lanko (2x2)
- STOP THORN (ST) - cca 3 mm silný pryžový nárazník vyrobený ze speciální směsi umístěný mezi běhounem a kostrou díky svým vlastnostem prakticky zabraňuje vzniku průrazu nebo průpichu, čímž prakticky eliminuje riziko defektu velopláště při běžném používání. Zvyšuje tuhost a pevnost v oblasti koruny, čímž snižuje valivý odpor při zachování adhezních vlastností. Pro dosažení optimálních vlastností se aplikuje na konstrukcí Long Way současně s reflexní páskou.
- OPTIMAL (OC) - směs se zvýšenou odolností proti opotřebení. Svým optimálním vyvážením mezi obrušivostí a životností je určena pro pláště střední uživatelské třídy - amatérský sport i tréninkové účely.
- REFLEX STRIPE (RS) - Výborné parametry reflexní pásky zaručují vysokou kvalitu odrazu světla za šera, tmy, mlhy a deště po celou dobu životnosti pláště. Pláště Rubena s reflexní páskou mohou používat celosvětově platný certifikát E4 88R-002058, kterým je zaručena kvalita výroby plášťů podle přesně stanovených parametrů. Reflexní páska přesně umístěná na bočnici velopláště je výrazný bezpečnostní a estetický prvek, který zvyšuje užitnou hodnotu výrobku.

- rozměr: 37-622 (700x35c)
- hmotnost: 835 g
- Hustota vláken : TPI 29

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

plášť na elektrokola MITAS HOOK V69 LW+ST+RS

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny