roztok magnesia NUTREND Magneslife 25 ml

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
NUTREND

Charakteristika účinných látek MAGNESLIFE:
Hořčík (magnesium - Mg ) patří mezi nejdůležitější minerální látky nezbytné pro život, které si člověk nedokáže sám vytvořit. Proto jsme odkázáni na jeho příjem potravou.

Hořčík plní mnoho životně důležitých funkcí při regulaci energetického metabolismu, protože působí jako kofaktor a aktivátor řady enzymů.
Vitamin B6 (pyridoxin) musí být neustále doplňován ze stravy. Mimo jiné přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

MAGNESLIFE je určen pro: akutní podání, lze však užít i jako prevenci.
- hořčík navázaný na biologické nosiče
- tekutá forma zajišťuje lepší vstřebatelnost
- obohacen o vitamin B6

MAGNESLIFE doporučené dávkování: V případě přípravy na dlouhotrvající fyzický výkon dávkujte 2 - 3 dny před očekávanou zátěží před spaním. Při dlouhotrvajícím či náročném výkonu mějte dávku vždy u sebe a použijte v případě potřeby. Maximálně 1 monodóza denně. Nepřekračujte doporučené dávkování!
MAGNESLIFE použití: podávejte vylitím obsahu lahvičky do úst nebo zředěním jejího obsahu do vody. Po otevření určeno k okamžité spotřebě. Před použitím protřepejte! Případný mírný sediment je přirozenou vlastností výrobku a není na závadu.
Upozornění: Doplněk stravy, s cukry a sladidly.
Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

roztok magnesia NUTREND Magneslife 25 ml

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Všechny kategorie
NUTREND

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny