• Úvod
  • Craft 193690 kalhotky PRO COOL

Craft 193690 kalhotky PRO COOL

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
CRAFT
Craft 193690 kalhotky PRO COOL
Model CRAFT 193690 - speciální dámské slipové kalhotky jsou vyrobené z materiálu ProCool Plain a ProCool Mesh., Do materiálu bylo přidáno více elastanu, materiál je ještě jemnější., CRAFT ProCool - nová generace funkčního prádla je určená pro sport v teplém letním počasí a pro halové sporty, což umožňuje nově vyvinuté vlákno Coolmax Extreme Hexachannel s šestikanálovým průřezem., Pro Cool vyniká nejlepšími parametry odvodu potu, ventilací vzduchu a ochlazování pokožky., CRAFT Pro Cool jako první vrstva na těle šetří sportovci energii pro to nejdůležitější – vlastní výkon. , Zajišťuje optimální termoregulaci organismu a má při tom moderní atraktivní design., Podle měření Švýcarské fed.laboratoře pro testování materiálů dosahuje tento materiál nejlepších výsledků v odvodu potu, ventilaci vzduchu a ochlazení organismu.
ProCool Mesh - kombinuje 90% Polyester (130g/m2) s 10% Spandexu., ProCool Plain - kombinuje 93% Polyester (130g/m2) s 7% Spandexu., Chladivý materiál vyroben z Coolmax šestikanálkových vláken., Měkký a pohodlný při styku s pokožkou., MESH odvětraný materiál je umístěn na bočním dílu kalhotek a v pase, Velmi příjemné pro kažodenní použití., Vhodné jako spodní prádlo při všech typech sportovní aktivity.
Barevná varianta : bílá (1900)
Dostupná velikost: M

Celkové hodnocení: 5.0

Ohodnoťte náš produkt
  Naděžda.
5
4. 12. 2022
Neověřené hodnocení

Nejlepší sportovní kalhotky kdy byly možné na trhu. Škoda, že je již není možné koupit v určitých velikostech a barvě. Nevím jestli se nepřestaly vyrábět. Nenosím na sport nic jiného.

1

Ohodnoťte tento produkt

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

Craft 193690 kalhotky PRO COOL

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny