• Úvod
  • 26" MTB rám Merida O NINE CARBON PRO 1000 20"

26" MTB rám Merida O NINE CARBON PRO 1000 20"

Foto
Cena vč. DPH
Tento produkt momentálně není skladem a je neprodejný
MERIDA

Špičkový teamový karbonový rám na 26" horské kolo MERIDA O.Nine Pro 1000, pouze disc brzdy, velikost : 20"/51cm
Karbonový rám O.NINE Pro High-modulus carbon fibres z uhlíkových vláken

Double chamber technology - u karbonových rámů Merida jsou použita speciální vyztužená žebra, která rozdělí trubku na dvě komory a zvyšuje tak její boční tuhost a odolnost na průraz.Tato technologie je použita v místech největšího zatížení u spodní a horní rámové trubky.

Nano Matrix Carbon - přidání speciálních nanočástic do epoxidové pryskyřice.
Kola s karbonovým rámem jsou vzhledem k jejich určení často vystavovány nadměrnému zatížení. Pro zvýšení kvality použitého materiálu používá MERIDA tuto prémiovou technologii: epoxidová živice je obohacena o speciální nanočástice, které zpevňují její strukturu. Tímto způsobem lze úspěšně zvýšit odolnost finálního výrobku proti nárazu až o 40
%.


AWS - ANTI WRINKLE SYSTEM

Díky svým technologickým vlastnostem otvírá karbon designérům a vývojářům mnoho vynikajících možností, jaké pro výrobu kol nenabízí žádný jiný konstrukční materiál. Struktura jeho vnějšího povrchu je opravdu fascinující, ale jak to vypadá uvnitř rámu? MERIDA vkládá do forem speciální 3D silikónové vložky, které výrazně snižují nerovnoměrnost povrchu vnitřních stěn rámu. Výsledkem je vyšší tuhost a odolnost a zároveň i nižší hmotnost.

Bio Fiber Damping Compound

Příroda posloužila jako vzor při konstrukci některých karbonových komponentů s integrovanými přírodními vlákny, která dokážou efektivně tlumit vibrace. Když jsou tato přírodní vlákna zakomponována do torzně odolné karbonové struktury, tak se pevné karbonové vidlice, či zadní stavby horských i silničních kol změní na skutečné zázraky komfortu.

Flex-Stay - Merida zvyšuje jízdní komfort zadní stavby specifickým tvarem a průřezem ramen vycházející z principu ploché pružiny.Umožňují pružení několik milimetrů nahoru a dolů, čímž dochází k pohlcování nežádoucích vibrací a nárazů a optimálního přenosu síly.

Structure Element - inteligentní spojení jednotlivých segmentů rámu technologií Tube-to-tube a to klasickým nebo vnitřním spojem v závislosti na silách působících v příslušné oblasti.

Hlavová trubka EGG-shape - eliptická hlavová trubka k dosažení optimální tuhosti přední části rámu a tím i spolehlivému řízení a brzdných vlastností.Přesvědčivý výkon díky semi-integrovaným ložiskům a vypouklému (konvexnímu ) tvaru.

Barevná varianta : bílá

Součástí rámu je :

- carbonová sedlovka

- sedlová objímka
- hlavové složení FSA






Značka Merida
Typ O-NINE PRO 1000
Kategorie rám na horské 26" kolo
Použití MTB
Materiál rámu Carbon UD
Velikost 20"
Integrované řízení ano
Výměnná patky přehazovačky ano
Barevné varianty bílá
Cena zahrnuje sedlovku, objímku,hlavové složení
Hmotnost 1030g

Zatím nikdo nehodnotil. Buďte první

vyplňte hodnocení a získejte 300 do věrnostního programu. Body získáte za každý produkt, u kterého vyplníte slovní hodnocení, maximálně za 5 hodnocení na jednu objednávku.

26" MTB rám Merida O NINE CARBON PRO 1000 20"

Vaše hodnocení - počet hvězdiček

Nejhorší
Nejlepší
Kategorie

Přihlaste se k odběru novinek

Pohodlný nákup

U nás můžete platit online...

Visa Mastercard Diners Club American Express JCB Maestro Platím Pak
Youtube
Široký sortiment komponentů SHIMANO za výhodné ceny